HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 13:18

Kiralama Dönemi Sona Erdi

Ünye Belediyesi ortaya koyduğu yeni hedefle araç kiralama dönemini sonra erdiriyor.
Kiralama Dönemi Sona Erdi

Ünye Belediyesi ortaya koyduğu yeni hedefle araç kiralama dönemini sonra erdiriyor.

Aylık kiralama maliyeti ile satın alma yoluna gidecek olan Ünye Belediyesi böylece tüm araç filosunu kendi öz malı olarak kazandırmış olacak.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, geçmiş 5 yıllık hizmet döneminde Ünye Belediyesine 108 milyon liralık araç kazandırdıklarını belirterek. Önümüzdeki süreçte de aynı şekilde araç filosunu tamamlayarak kiralama dönemine son vereceklerini söyledi.

150 Milyon Liralık Kredi Talebi Ünye’nin Geleceğine Yatırım Olacak

Geçtiğimiz Temmuz ayı Belediye Meclisinde onaylanan 150 milyon liralık kredi kullanım talebinin bu amaca hizmet edeceğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kamyonlar ve Ekskavatör noktasında aylık hizmet araçları kullanım maliyetlerinin K.D.V hariç 5-6 milyon lirayı bulduğunu belirtti. Araç satın alımı noktasında aylık ödemelerin de aynı şekilde 5-6 milyon lira civarında olduğunun altını çizen Başkan Tavlı, “Böylece aylık kiralama maliyetleri ile araçları satın almış ve Ünye’mizin öz malı olarak kazandırmış olacağız” dedi.

Başkan Tavlı, “ Geçmiş Hizmet Dönemimizde 108 Milyon Liralık Araç Kazandırdık”

Geçmiş 5 yıllık hizmet döneminde Ünye Belediyesine 108 milyon liralık araç kazandırdıklarını kaydeden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Greyder, Mikser, Loader, Mobil Mikser Aracı, Çok Amaçlı Çöp Toplama Aracı ve Çöp Araçlarına kadar araç kazandırdık ve bunların tamamını ödedik. Bu süreçte hem borç ödedik hem de hizmet ürettik” dedi.

Başkan Tavlı, “Ünye Belediyesi Yüksek Kredibilitesi ile Düşük Faizli Kredi Kullanacak”

Ünye Belediyesinin kredibilitesinin yüksek bir kurum haline geldiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “AK Parti Ordu Milletvekili ve Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer ilgili kamu bankası ile görüşmeler sağladı ve belediyemizin hizmet alım noktasında kredibilitesinin yüksek olduğunu belirtti. Bu anlamda henüz kullanmadığımız ve kullanacağımız kredi ile araçları Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) peşin satın alacağız. Böylece kentimize hizmet noktasında kiralamaya gerer duymayan bir Ünye Belediyesi haline geleceğiz” dedi.




Anahtar Kelimeler : Kiralama, Dönemi, Sona, Erdi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler