HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 09:40

Dünya Yusuf Dikeç'i konuştu

2024 Paris Olimpiyatlarında 10 metre havalı tabancada gümüş madalya kazanan Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç hem Türkiye'de hem de uluslararası gündemde çok konuşuldu.
Dünya Yusuf Dikeç'i konuştu

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda, 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde yarışan Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, gümüş madalya kazanarak Türk spor tarihine adlarını gururla yazdırdı.

Milli atıcılar Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Paris'in ev sahipliğinde düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda, atıcılık kategorisinin finalinde Sırbistan'dan Damir Mikec ve Zorana Arunovic'e karşı mücadele etti. Nefes kesen ve son ana kadar büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada, Dikeç ve Tarhan, 16-14'lük skorla Türkiye'ye gümüş madalyayı getirdi. Bu başarılarıyla Türkiye'ye atıcılık branşındaki ilk olimpiyat madalyasını kazandırdılar.

Yarışma sırasındaki rahat ve kendinden emin tavırları ile dikkat çeken Yusuf Dikeç, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hem Türkiye'de hem de yurtdışında birçok kullanıcı, Dikeç'i övgü dolu sözlerle paylaştı. Başarılı sporcuların bu tarihi başarıları, Türkiye'de büyük bir gurur ve sevinçle karşılandı.

Umut Demir




Anahtar Kelimeler : Dünya, Yusuf, Dikeç'i, konuştu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler