HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 11:48

Yeni Kadınlar ve Aile Plajlarına Açık Havuzlar Geliyor

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Yeni Kadınlar Plajı ve Aile Plajı olarak hizmet vermeye başlayan Eski Kadınlar Plajı’na açık yüzme havuzları yapılacağı müjdesini verdi.
Yeni Kadınlar ve Aile Plajlarına Açık Havuzlar Geliyor

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Yeni Kadınlar Plajı ve Aile Plajı olarak hizmet vermeye başlayan Eski Kadınlar Plajı’na açık yüzme havuzları yapılacağı müjdesini verdi.

Başkan Tavlı, “Yaz Sezonunun Verimli Geçmesini Hedefliyoruz”

Ünye’de yaz sezonunda yağışlarla birlikte denizin sezon boyunca verimli kullanılamadığını vurgulayan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bu kapsamda Yeni Kadınlar Plajı’na bir adet ve Aile Plajı olarak hizmet vermeye başlayan Eski Kadınlar Plajı’na içerisinde Aquapark’ta bulunan bir adet olmak üzere toplam 2 adet açık havuz kazandıracaklarını söyledi.

2025 yılı yaz ayına kadar her iki projeyi de tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Yeni Kadınlar Plajımızı hizmet sunduk. Şu ana kadar bizlere gelen olumlu geri dönüşler, ne kadar doğru bir projeyi hayata geçirdiğimizi göstermektedir. Yeni Kadınlar Plajını sadece kentimizde yaşayan değil, ilçe dışından gelen misafirlerimizde yoğun bir şekilde tercih etmektedir. Bu da bizleri son derece mutlu etmektedir” dedi.

Başkan Tavlı, her iki projede uygulamaya koyacakları açık havuzların denize girilemeyen zamanlarda iyi bir alternatif olacağını belirtti.

Başkan Tavlı, “BATIPARK’ın Tamamlanması Noktasında Kaynak Sıkıntımız Yok”

Ünye’nin vizyon projelerinden biri olan BATIPARK’ta çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sn. Mustafa Hamarat ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’u ziyaret ettik. Ziyaretimizde BATIPARK projemiz ile ilgili ihtiyaçlarımız ilettik. Allah razı olsun, kendileri “Neye ihtiyacınız varsa biz sizlerin yanındayız” dediler ve kaynağı aktardılar. Bu noktada yılsonu itibariyle peyzajı ile birlikte projemizi tamamlamış olacağız” dedi.




Anahtar Kelimeler : Yeni, Kadınlar, ve, Aile, Plajlarına, Açık, Havuzlar, Geliyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler