HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 15:03

FINDIK MİTİNGİNE DAVET!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Bülent Akpınar, bugün Giresun Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek olan fındık mitingine tüm Orduluları davet etti.
FINDIK MİTİNGİNE DAVET!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Bülent Akpınar,  yarın Giresun Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek olan fındık mitingine tüm Orduluları davet etti. “Dün olduğu gibi bugün de üreticinin sesi olmaya devam ediyoruz” diyen Akpınar, üreticilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.

CHP İl Binası’nda düzenlenen toplantıya Parti Meclis Üyeleri,  Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP İl Başkanı Bülent Akpınar, Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve partililer katıldı.

“Tarım Üreticileri Her Gün Daha Perişan”

İl Başkanı Bülent Akpınar, “Fındık hasadı başladı. Diğer bölgelerde de birkaç gün sonra başlayacak. Genel başkanımız, milletvekillerimiz, parti meclis üyelerimiz, genel başkan yardımcılarımız, il ve ilçe başkanlarımızla üreticinin sesi olmaya devam ediyoruz. Türkiye’de milli ekonominin temeli ziraattan geçmektedir. İktidar tarım üreticilerini her gün daha perişan hale getirmektedir, sermayenin yanında yer almaktadır. Üreticiyi sefalete sürüklemektedir. 2 Ağustos olmasına rağmen hala iktidardan fındık fiyatıyla ilgili bir ses çıkmamaktadır” dedi.

“Rekolte Yüksek Gösterilerek Manipülasyon Yapılıyor”

“Ferrero ve TÜİK, tarafından rekolte açıkladı. Bir taraf 785 bin ton, diğer taraf 770 bin ton dedi. Bahçelerde fındık toplanıyor. Görüştüğümüz dayıbaşılar, üreticiler, fındığın 3’te 1’inin boş olduğunu ve kokarcanın fındığa çok zarar verdiğini belirtiyor. Rekoltenin yüksek gösterilerek manipülasyon yapılıyor” dedi

Genel Başkan Özgür Özel’in önderliğinde yarın saat 14:00’te Giresun Atatürk Meydanı’nda “İktidara sesleneceğiz. Bütün Ordulu hemşehrilerimizi fındık mitingine davet ediyoruz” dedi.  BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : FINDIK, MİTİNGİNE, DAVET!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler