HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 16:39

"Fahiş Kira Artışları Memurları Zorluyor"

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, büyükşehirler ve turistik bölgelerde yaşanan fahiş kira artışlarının kamu çalışanlarını zor durumda bıraktığını belirtti.
"Fahiş Kira Artışları Memurları Zorluyor"

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, büyükşehirler ve turistik bölgelerde yaşanan fahiş kira artışlarının kamu çalışanlarını zor durumda bıraktığını belirtti. Zengin, “Son yıllarda kiralar pek çok şehirde memur maaşlarını geçmiştir. Bu durum, kamu kurumlarının bu bölgelerde görev yapacak personel bulmalarını zorlaştıracaktır” dedi.

Zengin, Türk Sağlık-Sen olarak lojmandan faydalanmayan ve kirada oturan tüm kamu çalışanlarına aylık 8.000 TL kira yardımı yapılmasını önerdiklerini vurguladı. “Memurlarımızın ev sorunu kâbus olmaktan çıksın” diyen Zengin, kira yardımına ek olarak aile yardımı, çocuk parası ve diğer sosyal yardım ödemelerinin yükseltilmesini talep etti. Ayrıca, tüm kamu görevlilerine giyim, kira, evlenme, ulaşım, doğum, ölüm ve eğitim yardımlarının yapılması gerektiğini belirtti ve sosyal devlet ilkesinin gerçek anlamda hayata geçirilmesini istedi.




Anahtar Kelimeler : Fahiş, Kira, Artışları, Memurları, Zorluyor,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler