HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ağustos 2024 Cuma Saat: 12:55

“Yazımda Kardeşlik Var” Yaz Kampı Tamamlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Ünye Şubesi (TDV) tarafından düzenlenen 'Yazımda Kardeşlik Var' yaz kampı sona erdi.
“Yazımda Kardeşlik Var” Yaz Kampı Tamamlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Ünye Şubesi (TDV) tarafından düzenlenen 'Yazımda Kardeşlik Var' yaz kampı sona erdi.

Kapanış programına katılan Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, kampın katılımcılar için büyük kazanımlar sağladığını belirterek, "Öğrenciler, arkadaş sayısını artırarak, önemli deneyimlerle evlerine dönecekler. Geri dönüşler, projenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor," dedi. Proje destekçilerine teşekkür eden Okuş, "Bizim medeniyetimiz sevgi, saygı, kardeşlik, yardımlaşma, ilim, irfan, bilgi, hikmet medeniyetidir. Sizler, adaleti, merhameti ve ahlakı merkeze alan bir inancın, şanlı bir tarihin çocuklarısınız. İslam ve ahlak medeniyetinin zengin mirasını geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Öğrendiklerinizi büyük bir inanç ve kararlılıkla geleceğe aktarmalısınız. Ülkemizi ve milletimizi daha ileriye taşıyacaksınız," diye konuştu.

Okuş, öğrencilere ev, cami, okul ve kütüphane gibi mekanlara önem vermeleri tavsiyesinde bulundu. Kampın son gününde katılımcılar, Ünye Belediyesi At Çiftliği, Asarkaya Kent Ormanı, İkizce Laleli Camii ve Şeyh Yunus'a geziler düzenledi.

Programa, Ünye Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Ali Şimşek, Feyza Zeynep Şengül, Eda Yılmaz, Fatıma Kahraman, Habibe Gökçe, Din Hizmetleri Uzmanları Cemalettin Tarhan ve Mehmet Akçay da katıldı.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : “Yazımda, Kardeşlik, Var”, Yaz, Kampı, Tamamlandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler