HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ağustos 2024 Cuma Saat: 14:32

ÜNYE’DE YOL SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz 5 yıllık hizmet sürecinde 250 km beton yol hizmetinin vatandaşla buluşturan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ikinci hizmet döneminde kırsal mahallelerde yol probleminin kalmayacağını söyledi.
ÜNYE’DE YOL SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Ünye’de yol yatırımları hız kesmiyor. Geçtiğimiz 5 yıllık hizmet sürecinde 250 km beton yol hizmetinin vatandaşla buluşturan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ikinci hizmet döneminde kırsal mahallelerde yol probleminin kalmayacağını söyledi.

3,5 Ayda 8 km’den Fazla Beton Yol

İkinci görev dönemi olan 31 Mart 2024 tarihi itibariyle kırsal mahallelerde daha şimdiden 8 km’den fazla beton yol hizmetini tamamladıklarını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yılsonuna kadar bu rakamın 50 km’yi bulacağını belirtti. Hızlı bir şekilde beton yol hizmetlerine devam edeceklerini kaydeden Başkan Tavlı, ikinci 5 yıllık hizmet döneminde Ünye’nin yol sorununu ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti. Kent genelinde merkez ve kırsal olmak üzere Ordu Büyükşehirle birlikte sıcak asfalt çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Başkan Tavlı, ulaşım noktasında ciddi çalışmalar yürüttüklerinin altını çizdi.

Kent Genelinde Doğalgaz Kullanım Oranı %95’i Buldu

Göreve geldiklerinde Ünye’de doğalgaz kullanımının yüzde 15 seviyelerinde olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bugün bu oranın yüzde 95’ler seviyesine ulaştığını söyledi. Şu anda sadece Karşıyaka ve Nuriye Mahallesi ile İpekyolu mahallesinin küçük bir kısmının kaldığını kaydeden Başkan Tavlı, o bölgelerde de çalışmaların hızla tamamlanacağını ve şehrin tamamının doğalgaz ile buluşacağını belirtti.

Umut Demir




Anahtar Kelimeler : ÜNYE’DE, YOL, SEFERBERLİĞİ, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler