HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 12:43

KENT MOBİLYALARI ÜRETİM MERKEZİ'NİN BAŞARILI YOLCULUĞU

Fatsa Belediye Başkanı Etem Kibar'ın öncülüğünde 2 yıl önce faaliyete geçen Kent Mobilyaları Üretim Merkezi, önemli bir başarı hikayesi yazıyor.
KENT MOBİLYALARI ÜRETİM MERKEZİ'NİN BAŞARILI YOLCULUĞU

Fatsa Belediye Başkanı Etem Kibar'ın öncülüğünde 2 yıl önce faaliyete geçen Kent Mobilyaları Üretim Merkezi, önemli bir başarı hikayesi yazıyor. Üretim Merkezi'nin Şefi Mükremin Akalp, bu süreçte yaşanan gelişmeleri ve elde edilen başarıları paylaştı.

Başlangıçta Endüstri Meslek Lisesi'nden oluşan genç bir ekip ile işe koyulan Kent Mobilyaları Üretim Merkezi, 7 aylık bir sürecin ardından Kademe Yerleşkesine taşındı ve Burada, daha hızlı ve verimli bir üretim süreci sağlandı. Şu anda, Fatsa Belediyesi ve çevre ilçelerin ahşap ihtiyaçlarını karşılayan Kent Mobilyaları Üretim Merkezi kamelyalar, piknik masaları, ormancı masaları ve çeşitli diğer mobilyaları üretiyor.

Kent Mobilyaları Üretim Merkezi Mükremin Akalp, şu ana kadar Engelsiz Kafe, Kitap Kafe, Eyvan, Teras gibi projelerdeki mobilya ihtiyaçlarını karşıladıklarını ayrıca, Dolunay mahallesindeki Yarı Olimpik Kapalı Havuzun mobilyalarını yaptıklarını ifade ederek, “Bu projeler, hem Fatsa'daki hem de çevre ilçelerdeki ihtiyaçları karşılamak amacıyla yürütülüyor.

“2 YILDA 11 MİLYON TASARRUFSAĞLADIK”

2 yıl içinde Fatsa Belediyesi'nin dışarıya yaptırmaktan kazandığı yaklaşık 11 milyon TL'lik tasarruf sağlandığını belirten Akalp, ekiplerinin profesyonelleşmeye devam ettiğini ve yeni makinelerle üretim süreçlerinin hızlandığını ifade etti. Belediyedeki mesai saatleri dışında sahillerde gezerken kamelya ve bank gibi projeleri görmekten gurur duyduklarını söyleyen Akalp, “Fatsa'ya yapmış olduğumuz katma değerden dolayı mutlu oluyoruz.” Şeklinde konuştu. 

  Kent Mobilyaları Üretim Merkezi'nin bu başarılı dönemi, Fatsa'nın mobilya ihtiyacını karşılamanın ötesinde, bölgeye önemli bir katma değer sağlıyor.

Müvahit Gürel





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler