HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 11:09

Giresun Milletvekili Fındık Çuvalı Taşıdı

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, fındık bahçesinde çuval taşırken sosyal medyada paylaşım yaptı, fındık üreticilerine mesaj gönderdi.
Giresun Milletvekili Fındık Çuvalı Taşıdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık taban fiyatını açıklamasının ardından fındık bahçesine girdi. Fındık bahçesinde dolu bir fındık çuvalını taşırken bir paylaşımda bulunan Milletvekili Konal, şu ifadeleri kullandı: "Geçen yıl sırtladık, 84’ten 100’e çıktı. Sabredelim bu yıl da 135’ten 170’e çıkartırız inşallah. Bereketli olsun inşallah..."

Milletvekili Konal'ın bu paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Paylaşımında, çiftçilere sabır ve bereket dileyen Konal, fındık üreticilerinin emeğinin karşılığını almasını temenni ettiğini belirtti. Ayrıca, geçen yıl fındık fiyatlarının 84 TL’den 100 TL’ye çıkmasında olduğu gibi bu yıl da fiyatların artması için çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Konal'ın bu paylaşımı, fındık üreticileri ve takipçileri tarafından olumlu karşılandı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Milletvekili Konal’ın bu adımı, fındık üreticilerine destek olma ve onların sorunlarına dikkat çekme amacı taşıyor. Fındık fiyatlarının üreticiler için önemine vurgu yapan Konal, çiftçilere sabır ve umut aşılamaya devam ediyor.

Muzaffer Şensoy




Anahtar Kelimeler : Giresun, Milletvekili, Fındık, Çuvalı, Taşıdı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler