HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ağustos 2024 Salı Saat: 10:59

Pazar yeri ve ödenek müjdesi

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u arayarak Perşembe ilçesi pazar yeri için 7 milyon TL ödenek sağladı.
Pazar yeri ve ödenek müjdesi

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ile AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş'ın katılımıyla Perşembe Pazaryeri'nde esnafı ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında, Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer'in, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaptığı telefon görüşmesi sonucu Perşembe'ye yeni pazaryeri için ödenek sözü alındı.

Başkan Cihat Albayrak, “Perşembe'mize yapılacak olan pazaryeri için ödenek sözü aldık. Desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza, Sayın Milletvekilimize ve Sayın İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Perşembe’mize hayırlı olsun,” dedi.

Bu önemli gelişmenin ardından, yeni pazaryeri projesinin en kısa sürede hayata geçirilmesi bekleniyor. Pazaryeri esnafı ve Perşembe halkı, bu müjdeli haberle birlikte yeni pazaryerinin ilçeye kazandıracağı katkıları heyecanla bekliyor.

MEHMET EMİN DANIŞ




Anahtar Kelimeler : Pazar, yeri, ve, ödenek, müjdesi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler