HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ağustos 2024 Salı Saat: 15:01

KIRSALDA ŞENLİK VAR!

Kentte bu yıl ilk defa düzenlenen birçok farklı etkinliklerle kültür ve sanatta örnek uygulamaları hayata geçiren Altınordu Belediyesi, fındık hasadının başlamasıyla birlikte yeni bir etkinliğin altına imza atmaya hazırlanıyor.
KIRSALDA ŞENLİK VAR!

Kentte bu yıl ilk defa düzenlenen birçok farklı etkinliklerle kültür ve sanatta örnek uygulamaları hayata geçiren Altınordu Belediyesi, fındık hasadının başlamasıyla birlikte yeni bir etkinliğin altına imza atmaya hazırlanıyor. Altınordu Belediyesi, yoğun nüfuslu 6 mahallede ‘Kırsal Hasat Şenlikleri’ düzenleyecek. İlk etkinlik yarın saat 18.00’de Saraycık Mahallesi’nden başlayacak.

Bu yıl ilk defa milli bayramların coşkusunu kırsal mahallelere taşıyan Altınordu Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan insanların yaşamına dokunmaya devam ediyor. 92 mahallede ayrım gözetmeksizin alt yapıdan üst yapıya her noktada hummalı çalışma yürüten Altınordu Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla buluşturmak için harekete geçti. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi, nüfus yoğunluğu oldukça fazla olan Saraycık, Gökömer, Bayadı, Mübarek, Kökenli ve Kızılhisar Mahallelerinde ‘Kırsal Hasat Şenliği’ düzenleyecek. 

İLK ŞENLİK YARIN SARAYCIK’TA

Bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan ‘Kırsal Hasat Şenlikleri’, yarın Saraycık Mahallesi’nden start alacak. Saat 18.00 itibariyle başlayacak olan etkinlikler çerçevesinde Köy Seyirlik Oyunları, Animasyon Gösterisi sahnelenecek. Sağlık Tarama Hizmeti’nin de verileceği şenlikler kapsamında Türk Halk Müziği konseriyle kulakların pası silinecek.

Öte yandan Saraycık Mahallesi’nden başlayacak olan şenlik sırasıyla; 10 Ağustos’ta Gökömer, 14 Ağustos’ta Bayadı, 17 Ağustos’ta Mübarek ve 21 Ağustos’ta Kökenli Mahallesi’nde devam edecek. Şenlik, 24 Ağustos’ta Kızılhisar Mahalllesi’ndeki etkinliklerle sona erecek.

BAŞKAN TEPE: AĞUSTOS AYI ETKİNLİKLERİMİZİ KIRSAL MAHALLELERİMİZE GÖRE ŞEKİLLENDİRDİK

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Fındıkta hasat sezonunun içerisindeyiz. Kırsal mahallelerimiz her bakımdan oldukça canlı ve hareketli. Biz de yine bir ilki gerçekleştirerek Ağustos Ayı Kültür ve Sanat Takvimimizi kırsal mahallerimize göre şekillendirdik. Kırsal Hasat Şenlikleri kapsamında bu yıl bir programa başlıyoruz. Tiyatrolar, animasyon gösterileri, sağlık taraması, sürpriz hediyeler ve halk müziği etkinliklerimizle dolu dolu bir içerikle şenlik coşkusunu kırsal mahallelerimize taşıyoruz” dedi.

“ETKİNLİKLERİMİZİ KIRSAL MAHALLELERİMİZDE YAYGINLAŞTIRACAĞIZ”

Şenliğimizi bu yıl ilk olarak 6 mahallemizde yapacağız. Ama önümüzdeki yıllarda bu sayıyı daha da arttırarak devam edeceğiz. Özellikle kırsal mahallelerimizde bu şenliğimizi yaygınlaştıracağız. Ben bu etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” diye konuştu.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : KIRSALDA, ŞENLİK, VAR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler