HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 10:02

Saray Hamamı Ünye Belediyesi’ne Devredildi

Ünye’nin nadide miraslarından biri olan Saray Hamamı’nın mülkiyeti Ünye Belediyesi’ne geçti.
Saray Hamamı Ünye  Belediyesi’ne Devredildi

Ünye’nin nadide miraslarından biri olan Saray Hamamı’nın mülkiyeti Ünye Belediyesi’ne geçti. Ünye Belediyesi’nin Kültür Merkezi yapımı için Hazineye devrettiği bin 320 metrekare alan karşılığı aldığı 19 parselde toplam 48 bin 520 metrekare alan içerisinde yer alan alanlardan biri olan Saray Hamamı böylece Milli Emlak’tan Ünye Belediyesi’ne devroldu. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Saray Hamamı ile ilgili yapılacakları açıkladı.

Saray Hamamı’nda Isınma 

Doğalgaz İle Olacak

Saray Hamamı’nda ısınma sisteminin odun yakma şeklinde olduğunu ve artık sistemi yenileyeceklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’na ilgili projeyi sunduktan sonra ısınma sisteminin doğalgaza dönüşeceğini ve çevre kirliliğinin sonlandıracaklarını belirtti.

Başkan Tavlı, “Bazı 

Tadilatlar Yapılacak”

Saray Hamamı’nda aydınlatma sorunları ile tavanlarda yeşil kusmaların olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, benzer sorunların yaşanmayacağı bir boya türü kullanılarak yeniden elden geçirileceğini kaydetti.

Başkan Tavlı “Yakışan Bir İşletme Bulamazsak Biz İşletiriz”

Saray Hamamı’nda mevcut işletmecinin sözleşmesinin sona erdiğini belirten Başkan Tavlı, yeniden ihale süreci sonrası yakışan bir işletme bulunmazsa işletmeyi belediyenin yapacağını söyledi. Başkan Tavlı, “Sosyal Tesislerimizde nasıl kaliteli hizmetleri yıllardır veriyorsak, aynı şekilde burayı da işletiriz” dedi.




Anahtar Kelimeler : Saray, Hamamı, Ünye, Belediyesi’ne, Devredildi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler