HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 15:13

Cam Sanatları Atölyesi’nde Ücretsiz Eğitimler Sürüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cam Sanatları Atölyesi, tüm vatandaşlara yönelik ücretsiz eğitimlerini sürdürüyor.
Cam Sanatları Atölyesi’nde Ücretsiz Eğitimler Sürüyor

AHMET FURKAN ÇETİN

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cam Sanatları Atölyesi, tüm vatandaşlara yönelik ücretsiz eğitimlerini sürdürüyor. Hem yetişkinlerin hem de çocukların büyük ilgi gösterdiği atölyede, uzun süredir cam alanında eğitimler verilmektedir.

Geçtiğimiz günlerde, kreş eğitimi alan minikler Cam Sanatları Atölyesi'ni ziyaret ederek, eğitimlere katıldılar. Toplam 20 öğrenci ve 4 öğretmen eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, 5-6 yaş aralığındaki çocuklar çömlek yapımını deneyimleme fırsatı buldular.

Minikler, seramik ve çömlek tornasında yapılan atölye çalışmalarında hem keyifli vakit geçirdiklerini hem de çok eğlendiklerini dile getirdiler. Cam Sanatları Atölyesi, eğitim ve workshopları ile yeni kursiyerlerini ağırlamaya devam edecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinlikler ile halkın sanata olan ilgisini artırmayı ve çeşitli alanlarda yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. 

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler