HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 09:15

Fındık İşçileri Kazayı Ucuz Atlattı

Dün saat 15.50 sularında, Gürgentepe çıkışında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelen fındık işçilerini taşıyan bir minibüs devrildi.
Fındık İşçileri Kazayı Ucuz Atlattı

Dün saat 15.50 sularında, Gürgentepe çıkışında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelen fındık işçilerini taşıyan bir minibüs devrildi. Kazanın, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi. Olay yerine gelen ekipler, şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti.

Minibüs, işçileri Gürgentepe'ye getirmek üzere yoldaydı. Yetkililer, olayla ilgili inceleme başlattı ve trafik akışının normale dönmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştirdi. Gürgentepe çıkışında yaşanan bu kazanın ardından, minibüsün kaldırılması ve yolun temizlenmesi işlemleri hızla tamamlandı.

Kazanın sebebi hakkında detaylı bilgi henüz paylaşılmadı ancak, güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği ve trafik kurallarına daha fazla dikkat edilmesi gerektiği bir kez daha vurgulandı. Kazada yaralanma ya da can kaybı yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : Fındık, İşçileri, Kazayı, Ucuz, Atlattı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler