HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 14:06

Kız Kur’an Kursu İçin Temel Atıldı

Kumru Belediyesi ve Kumru Müftülüğü iş birliğiyle, Kumru İlçesi Samur Mahallesi Hatipli Mevkii'nde inşa edilecek 120 yatak kapasiteli Kız Kur'an Kursu'nun temel atma töreni gerçekleştirildi.
Kız Kur’an Kursu İçin Temel Atıldı

Samur Mahallesi Hatipli Camii'nin alt katında zor şartlar altında eğitim gören kız öğrenciler için başlatılan bu projeye, Kumru Belediyesi arazi tahsisi ve ekipman desteği sağlayarak katkıda bulundu. Kısa sürede 2.500 m² alan üzerine inşa edilecek modern yatılı Kız Kur'an Kursu'nun temel atma aşamasına gelindi.

Törene, Kumru Kaymakamı İbrahim İşleyen, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş, AK Parti Ordu eski Milletvekili Eyüp Fatsa, Kumrulu hayırsever iş insanı Yüksel Yaylak, mahalle muhtarları, ilçede görevli imam-hatipler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Gençağa Sayan, bu projenin temel atma aşamasına kadar olan sürecini özetleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ise bu önemli hizmetin her zaman destekçisi olduklarını belirterek hayırlı olmasını diledi. Kumru Kaymakamı İbrahim İşleyen de yapılan hizmetin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Tören, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek’in yaptığı dua ve ardından Kaymakam İbrahim İşleyen, Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, eski Milletvekili Eyüp Fatsa ve Müftü Gençağa Sayan’ın beton pompası kumandası ile temele ilk harcı atmasıyla sona erdi.

 




Anahtar Kelimeler : Kız, Kur’an, Kursu, İçin, Temel, Atıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler