HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 14:33

AKKUŞ’A EK ÖDENEK MÜJDESİ

Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ile İl Başkanı Selman Altaş ve beraberindeki heyet Akkuş ilçesini ziyaret etti.
AKKUŞ’A EK ÖDENEK MÜJDESİ

 Özer ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşerek Akkuş Gençlik Merkezi’nin donatım aşaması için gerekli olan ödeneğin aktarılması sözünü aldı. 

Ziyaretle ilgili, İl Başkanı Altaş yaptığı açıklamada: “TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanımız, Milletvekilimiz Prof. Dr. Mahmut Özer, İlçe Başkanımız İbrahim Demir, Belediye Başkanımız İsa Demirci ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte; İlçemizde yeni yapılan Gençlik Merkezini ziyaret ettik.” dedi. 

“AKKUŞ’UMUZA HAYIRLI OLSUN”

Altaş, ziyarette Milletvekili Özer’in Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşerek Akkuş Gençlik Merkezi’nin donatım aşaması için gerekli olan ödeneğin aktarılması sözünü aldığını ifade ederek: “Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak ile görüşerek donatım aşaması için gerekli olan ödeneğin aktarılmasına vesile olmuştu.Bizde Sn. Bakanımızla telefon ile görüşerek teşekkürlerimizi ilettik. Akkuş'umuza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : AKKUŞ’A, EK, ÖDENEK, MÜJDESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler