HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 16:05

BULUT GÜRSOY'DAN ERDOĞAN’A TEPKİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son açıklamalarına karşı CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, sert bir yanıt verdi.
BULUT GÜRSOY'DAN ERDOĞAN’A TEPKİ!

Erdoğan’ın muhalefeti hedef alarak "Bunun adı ev zenciliğidir" şeklindeki ifadelerini eleştiren Gürsoy, bu söylemlerin muhalefeti sindirme çabasının bir parçası olduğunu belirtti.

 "MUHALEFET HALKIN YANINDA"

Gürsoy, "Cumhurbaşkanının söylemleri, muhalefetin halkın yanında olduklarını unutturma çabasının bir parçasıdır" diyerek, muhalefet partisinin Türkiye’nin egemenlik hakları konusundaki tavrını desteklediğini vurguladı. "İktidar, sorunlara çözüm üretmek yerine muhalefeti hedef almakta ve bu yaklaşım, ülkemizin ciddi sorunlarını göz ardı ettirmektedir." şeklinde konuştu.

INSTAGRAM'IN KAPATILMASI SONUCU SORUNLARIN GÖLGELENMESİ

Gürsoy, Instagram’ın kapatılması gibi meselelerin, Türkiye'nin önemli ekonomik sorunlarının yeterince tartışılmasını engellediğini vurguladı. "Instagram’ın kapatılması gündemi meşgul ederken, halkın günlük yaşamını etkileyen önemli sorunlar, özellikle fındık ve diğer tarım ürünleri için belirlenen fiyatlar göz ardı ediliyor," dedi. Gürsoy, ekonomik krizin derinleştiğini ve tarım ürünlerine verilen fiyatların çiftçiler için yetersiz olduğunu belirterek, bu konuların gündeme gelmesi gerektiğini ifade etti.

SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Erdoğan'ın sosyal medya platformlarıyla ilgili eleştirilerine de değinen Gürsoy, bu tür konuların halkın gerçek sorunlarının tartışılmasını engellediğini savundu. "Halkımızın gerçek sorunlarının üzerine gitmeye ve sosyal medya platformlarının etkilerini tartışmaya kararlıyız" dedi.

EKONOMİK SORUNLAR VE FINDIK ÜRETİCİLERİNİN DURUMU

Artan yaşam maliyetleri ve Karadeniz bölgesinde fındık üreticilerinin yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken Gürsoy, "Fındık bu bölge insanının ana geçim kaynağıdır. Çiftçiler zor durumda, çünkü açıklanan fiyatlar üretim maliyetlerini karşılamıyor. Bu sürdürülebilir değil ve çiftçimizin yanında durmak en büyük sorumluluğumuz" şeklinde konuştu.

DOĞALGAZ ZAMMINA TEPKİ

Gürsoy ayrıca doğalgaza yapılan %38'lik zamma da sert tepki gösterdi. "Bu tür zamlar, halkımızın günlük yaşamında ciddi sıkıntılara yol açıyor. Özellikle kış aylarına girerken, artan enerji maliyetleri aile bütçelerini daha da zor duruma sokacak. İktidar becebilirse, vatandaşların bu yükün altından kalkabilmesi için acil çözümler üretmek zorundadır" dedi.

 İKTİDARIN KUTUPLAŞTIRMA POLİTİKALARI

Gürsoy, Erdoğan’ın söylemlerinin toplumu kutuplaştırmaya yönelik olduğunun altını çizerek, "İktidar, kendi başarısızlıklarını örtbas etmek için toplumu kutuplaştırmayı bir siyaset aracı olarak kullanıyor. Ancak biz, bu politikalara karşı duracak ve birlik içinde güçlü bir toplum oluşturmak için çalışacağız" dedi.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : BULUT, GÜRSOY'DAN, ERDOĞAN’A, TEPKİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler