HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Ağustos 2024 Cuma Saat: 10:48

ADIGÜZEL'DEN ERDOĞAN'A İLGİNÇ TEKLİF

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerini ve dikkat çekici bir teklifini kamuoyuyla paylaştı.
ADIGÜZEL'DEN ERDOĞAN'A İLGİNÇ TEKLİF

Adıgüzel yaptığı açıklamada "Erdoğan'ın çocuklarının vakıfları var. Bu vakıflara bağış yapıyorsunuz, sonrasında teşviklerden, vergi aflarından yararlanıyorsunuz, işleriniz yürüyüp gidiyor. Başka çaresi kalmadı" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir teklifte bulundu.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel açıklamasına şu şekilde devam etti ; " 20 yıllık AKP iktidarında çiftçinin yüzü hiç gülmedi. Ancak Erdoğan'ın yanındakilerin holdinglerin ve beşli çetelerin işleri hep rast gitti ve yüzleri güldü.

Sn. Erdoğan!

Fındığa 178 lira ver, %10'unu sizin vakfa bağışlayalım, 160 da bize kalır. Beşli çeteninki para da, fındıkçınınki para değil mi?

Balın kilosuna 170 lira ver, %10'u sizin vakfa bağışlayalım, arıcıya 153 lira kalır. Beşli çeteninki para da, arıcınınki para değil mi?

Sakın yanlış anlaşılmasın ben Cumhurbaşkanına rüşvet teklif etmiyorum. Zaten kurulu bir düzeni anlatıyorum. Bundan biz de faydalanmak istiyoruz.

Öte yandan Erdoğan, bu para senin cebinden çıkmayacak. Bu para dıj güclerin cebinden çıkacak. Fındıktaki dış güçler biliyorsun Ferrero. Her konuya dış güçler açıklaması getirip savunma yaparken fındıkta hiç o konuya girmiyorsun.

Sayın Erdoğan'a "%10 Erdoğan" dememin tek sebebi bu değil. Buğdaya %10 zam verdi. Bala da %10 zam verdi. Gerçekte fındığa da %10 zam verdi. Geçtiğimiz sene beklediğimiz fiyat 120 TL idi, üzerine %10 koyunca 132 TL ediyor zaten.

Fakat esas olarak ona %10 Erdoğan dememin daha güzel bir gerekçesi var;

Sayın Erdoğan, sen böyle devam et bu seçmen ilk seçimde seni o sandığa %10  kapatacak."


Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : ADIGÜZEL'DEN, ERDOĞAN'A, İLGİNÇ, TEKLİF

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler