HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 17:58

Dolmuşçudan Misafirperverlik Dersi!

Amasya’dan Ordu’ya günübirlik geziye gelen bir ailenin, Ordulu bir dolmuş sürücüsü hakkındaki sözleri sosyal medyada viral oldu.
Dolmuşçudan Misafirperverlik Dersi!

 Amasya’da yaşayan Rıdvan İslamoğlu, ailesiyle birlikte Ordu’ya yaptığı gezide karşılaştığı bu sıcak davranışı sosyal medya hesabından paylaştı.

İslamoğlu, Ordu Altınordu’da bindiği dolmuşun şoförünün, “Siz bizim misafirimizsiniz” diyerek ücret almadığını belirtti. Paylaşımında, “Ailecek günübirlik Amasya'dan Ordu'ya gezi yaptık. Bu şehir içi minibüs şoförü beyefendi, 5 kişilik ailemizi teleferik durağından alıp, şehir içinde yemek yiyebileceğimiz mekanın önünde bıraktı ve misafiriz diye hiçbir ücret almadı. Henüz 5 günlük kız babası olan bu kardeşime teşekkür borç bilirim. Allah sevdiklerine bağışlasın,” ifadelerini kullandı.

Rıdvan İslamoğlu’nun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ordulu dolmuş sürücüsünün bu örnek misafirperverliği, sosyal medyada büyük takdir topladı. Bu davranış, Ordu’nun misafirperverliğine yakışır nitelikte olup, aynı zamanda turizmi geliştirmenin en güzel yollarından birini göstermiştir. Henüz 5 günlük kız çocuğu babası olan bu duyarlı dolmuşçu kardeşimize bizler de teşekkür ediyoruz!   




Anahtar Kelimeler : Dolmuşçudan, Misafirperverlik, Dersi!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler