HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 15:08

PORSCHE ÜST YÖNETİCİSİ AYBASTI’DA

Dünyaca ünlü Alman otomotiv markası Porsche’nin Ordulu Müdürü Aybastı’ya gelerek ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu’yu makamında ziyaret etti.
PORSCHE ÜST YÖNETİCİSİ AYBASTI’DA

Spor , sanat, kültür, bilim ve akademide yaylanın çocuklarının üstün başarısını yerinde görmek isteyen otomotiv sektörünün üst sekment markalarından olan Porsche’nin yazılımından sorumlu 3 bin 700 kişilik bir ekibin başındaki isim aynı zamanda Kurumsal Gelisim ve Strateji Biriminin de Müdürü olan Almanya’nın Dortmund kentinde işçi ailenin oğlu olarak dünyaya gelen 34 yaşındaki Ordu Fatsalı Cihan Süğür Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu‘yu makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu tarafından Cihan Süğür’e ilçede son dört yılda yapılan bilimsel ve akademik çalışmalar yerinde gösterilerek detaylı bilgi verildi.

Öncelikli olarak Bilim Sanat Merkezini ziyaret eden Cihan Süğür, öğrencilerin çalışmalarını çok beğendiği belirtti.

Süğür, “Teknofest roket yarışmalarında Galaxy Roket takımının başarısı buraya karşı olan ilgimi artırmıştı ve bu gün gördüklerim sonucunda net bir şekilde şunu söyleyebilirim ; Hiç bir başarı tesadüf değildir. Muhteşem imkanlar sunulmuş ve her alanda muhteşem bir başarı ortada. 1550 rakımda bu başarıların ortaya çıkması , imkan sunulduğunda ülkemizin gençlerinin neler yapabileceğini net bir şekilde ortaya koyuyor.

Başta Hasan ACU müdürümüze ve ekibine , bu güzelliklerin oluşması için destek olan herkese çok teşekkür ediyorum .

Bizlerde Aybastılı gençler ve Aybastı için elimizden geleni yapacağız.’’ dedi

HER YIL ORDU’YA FINDIK TOPLAMAYA GİDERİM

Ayrıca Cihan Süğür, “Her yıl köyümüze gider, fındığımızı toplar geri döneriz. Biz Karadenizliler, gurbette olsak dahi bunları yapmak zorundayız. Büyüklerimizden öyle gördük. Çünkü o topraklar bize dedelerimizden kaldı, sahip çıkmak zorundayız”

Müdürümüz Acu; ‘’ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek , Cihan bey ülkemizin gururu. Gelmiş olduğu nokta tam bir başarı hikayesi ve tüm gençlerimize örnek teşkil edecek bir pozisyon. Aslında Cihan Bey inancın zaferini gösteriyor. Dünya’nın en büyük ve en önemli otomotiv sektörünün en üst yönetimine girip şirketin geleceği ile ilgili kararlarda dahi etkili olabilmesi başarısının büyüklüğünü gösteriyor. Bizlerde onun başarısı ile gurur duyuyoruz.

Aybastı haber




Anahtar Kelimeler : PORSCHE, ÜST, YÖNETİCİSİ, AYBASTI’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler