HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Ağustos 2024 Salı Saat: 11:55

Yeni Rütbeler Takdim Edildi

Ordu İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve birim amirlerinin katılımıyla, çeşitli rütbelerdeki terfi eden personeller için özel bir terfi töreni düzenledi.
Yeni Rütbeler Takdim Edildi

Tören, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi ve emniyet teşkilatının en üst seviyesindeki yöneticilerin yer aldığı etkinlikte, terfi eden personellere yeni rütbeleri takdim edildi.

Törende konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, terfi eden personellere yeni görevlerinde başarılar diledi. Aksoy, "Bugün burada, emniyet teşkilatımızın değerli üyelerinin bir üst rütbeye terfi etmeleri için toplandık. Her biri, özverili çalışmaları ve üstün başarılarıyla bu terfileri hak etti. Yeni rütbelerinizin sorumluluk bilinciyle görevlerinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum" dedi.

Törenin ardından, terfi eden personellere plaket ve rütbe işaretleri takdim edildi. Tören, duygusal anlara ve samimi tebriklere sahne oldu. İl Emniyet Müdürü Aksoy ve diğer yöneticiler, terfi eden personellere başarı dileklerinde bulunarak, teşkilatın güçlü bir şekilde çalışmalarına devam edeceğini vurguladılar.  MUZAFFER ŞENSOY

 




Anahtar Kelimeler : Yeni, Rütbeler, Takdim, Edildi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler