HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Ağustos 2024 Salı Saat: 12:55

Dar Gelirlilere Kent Lokantası

Hayata geçirdiği uygulamalarla yaşama dokunan Altınordu Belediyesi, artan hayat pahalılığına karşı vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.
Dar Gelirlilere Kent Lokantası

Emeklilerin sosyalleşebileceği kompleks için harekete geçen Altınordu Belediyesi, vatandaşların uygun fiyatta yemek yeme fırsatı bulacağı ‘Kent Lokantası’ için de çalışma başlattı.

Artan enflasyonla birlikte geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara nefes olan çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Altınordu Belediyesi, kentte bir ilki daha gerçekleştiriyor. Sosyal belediyecilik anlayışını her alanda vatandaşlara hissettiren Altınordu Belediyesi, ‘Kent Lokantası’ için de kolları sıvadı. Belediye hizmet binasının altında 160 metrekare alanda hizmet verecek olan ‘Kent Lokantası’, vatandaşlara can suyu olacak. 

BAŞKAN TEPE PROJE ALANINI YERİNDE İNCELEDİ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Salih Kalyoncu ve ilgililerle Kent Lokantası’nın hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulundu. Projeye ilişkin brifing alan Başkan Ulaş Tepe, alanda yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 

"ALTINORDU'YA YAKIŞIR YEPYENİ BİR ALAN KAZANDIRIYORUZ"

Alandaki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tepe, Altınordu Belediyesi olarak yeni bir projeyi hayata geçirmenin heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Sosyal belediyeciliği her kesimden insanlara hissettirmek istediklerini belirten Tepe, “İstanbul Büyükşehir Belediyemizin başlattığı Kent Lokantası uygulamasını Altınordu’muza kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Belediye binamızın altında bulunan alanın bir bölümü yıllardır atıl vaziyetteydi. Biz de hem tasarruf etmek hem de bütçemizi daha ekonomik kullanmak için Kent Lokantamızı burada hizmete sunmak istedik. Böylece buradaki atıl alandan Altınordu’ya yakışır yepyeni bir alan kazandırmış olacağız. Her kesimden ve her yaştan hemşehrimizi ağırlayabileceğimiz, afiyetle yemeklerini yiyebilecekleri, ekonomik olarak da her bütçeye hitap eden projemizi şehrimize kazandırmak için canla, başla çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımızla beraber son çalışmalarımızı bir kez daha değerlendirdik. Adım adım yapıyoruz. Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde Altınordu Belediyesi olarak hem bütçeye hem haneye hem de yaşama dokunacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

“ATAMIZIN ŞEHRİMİZE GELİŞİNİN 100’ÜNCÜ YILINDA ARMAĞAN EDECEĞİZ”

Başkan Tepe, Kent Lokantası’nın açılış tarihini de müjdeleyerek, şöyle konuştu:

“Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’muzu ziyaret ettiği 19 Eylül tarihinde hem Kent Lokantamızın hem de geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başladığımız Emeklihane’mizin açılışını yapacağız. Atamızın Ordu’yu ziyaretinin 100’üncü yılının şerefine de hemşehrilerimize bu hizmetlerimizi armağan etmiş olacağız.”

Muzaffer Şensoy




Anahtar Kelimeler : Dar, Gelirlilere, Kent, Lokantası

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler