HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Ağustos 2024 Salı Saat: 13:18

Perşembe’de Doğalgaz Çalışmaları Hızlandırılacak

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, İlçe Kaymakamı Fatma Turhan Keser ve AKSA Doğalgaz Genel Müdürü Doğan Gürler ile birlikte, mahalle muhtarlarıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi.
Perşembe’de Doğalgaz  Çalışmaları Hızlandırılacak

Efirli, Çerli, Dereiçi, Kacalı, Kozağzı, Düz, Hamidiye, Çınar ve Kaleyaka Mahalleleri'nin muhtarlarıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, 2024 yılı doğalgaz projelerinin hızla ilerletilmesi ve 2025 yılı çalışma takviminde Perşembe İlçe Merkezi'nde doğalgaz sorununun tamamen çözülmesi konuları detaylı bir şekilde ele alındı.

Görüşmede, doğalgaz altyapı çalışmalarının sürdürülmesi ve Ekim ayında yeniden bir araya gelerek projelerin detaylarının belirlenmesi kararlaştırıldı. Belediye Başkanı Cihat Albayrak, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Perşembe’miz ve kıymetli vatandaşlarımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Doğalgaz projelerinin hızla ilerlemesi ve tüm ilçede bu hizmetin sağlanması için gerekli adımları atacağız,” şeklinde konuştu.

Toplantının ardından, muhtarlar doğalgaz projeleri ile ilgili yerel ihtiyaç ve taleplerini dile getirdi. Ayrıca, projenin uygulanabilirliği ve mahallelerin doğalgaz altyapısı konusundaki talepleri değerlendirildi. Ekim ayında yapılacak ikinci toplantı, proje detaylarının son halinin verilmesi ve mahalle bazında ihtiyaçların netleştirilmesi amacıyla planlandı.

Bu adımlarla, Perşembe ilçesinde doğalgaz hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve tüm mahallelerde eşit şekilde bu hizmetin sunulması hedefleniyor. Belediye Başkanı Albayrak, vatandaşların daha konforlu ve modern bir yaşam sürmesi için doğalgaz projelerinin tamamlanmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.  MEHMET EMİN DANIŞ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler