HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 13:45

Yüksekokulun Kalan Bölümünü Aybastılı İş İnsanı Üstlendi

Ordu Üniversitesi tarafından çeşitli bölümler açıklaması için inşaatın büyütülmesi sözü alan Başkan Gündoğar, kolları sıvayarak soluğu İstanbul’da aldı.
Yüksekokulun Kalan Bölümünü Aybastılı İş İnsanı Üstlendi

Ordu Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinin inşaatının büyütülmesi sözüne sadık kalan Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, bu doğrultuda kolları sıvadı ve İstanbul'a giderek Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner ile görüştü.

Geçtiğimiz günlerde Aybastı Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği toplantıya katılan Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Aybastı Meslek Yüksekokulu'nun büyütülmesi durumunda yeni bölümlerin açılacağını ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra Başkan Gündoğar, Aybastılı iş insanlarının kapısını çalmaya başladı ve 2024-2025 eğitim döneminde öğrenci sayısını 90'ın üzerine çıkaran Meslek Yüksekokulu için destek arayışına girdi.

Bugün, Aybastılı iş insanı Günay Şahin ile birlikte Orhan Güner’i ziyaret eden Gündoğar, okulun kalan bölümlerinin Vefa Holding tarafından yapılması konusunda görüş birliğine vardı. Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından olumlu bir toplantı yaptıklarını duyuran Başkan Gündoğar, Orhan Güner'e Aybastı'ya olan ilgisi ve katkıları için teşekkür etti.

Mücahit Gürel





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler