HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 14:48

BAYADI DA ŞENLENDİ!

Altınordu Belediyesi’nin bu yıl ilk defa düzenlediği ‘Kırsal Hasat Şenliği’nin üçüncü durağı Bayadı Mahallesi oldu. 7’den 70’e her kesimin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, mahalle sakinlerine muhteşem bir gece yaşatıldı.
BAYADI DA ŞENLENDİ!

Altınordu Belediyesi, kültür ve sanat alanında vatandaşlara coşku aşılamaya devam ediyor. Bu yıl ilk kez kentteki kırsal mahallelere yönelik ‘Kırsal Hasat Şenliği’ düzenleyen Altınordu Belediyesi’nin üçüncü adresi Bayadı Mahallesi oldu. Dün akşam Bayadı Mahallesi Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen şenliğe Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdeniz, Mahalle Muhtarı Murat Şahin, çevre mahallelerin muhtarları ve çok sayıda kişi katıldı. Şenlik boyunca Altınordu Belediyesi Mobil Sağlık Tarama aracında vatandaşlara ücretsiz bir şekilde sağlık hizmeti sunuldu. Vatandaşların tansiyon ve şeker ölçümleri alınarak sağlık taraması yapıldı. 

‘Kırsal Hasat Şenliği’ kapsamında animasyon gösterileri ve köy seyirlik oyunları sahnelendi. Türk Halk Müziği konseriyle vatandaşlara hem duygu hem de coşku dolu anlar yaşatıldı. Horondan Ordu karşılamasına kadar çalan hareketli parçalarla alkışlarıyla ve oyunlarıyla eşlik eden vatandaşlar doyasıya eğlendi. Yaklaşık 2,5 saat süren şenlik boyunca her yaştan bireye unutulmaz bir gece yaşatıldı.

MUHTAR ŞAHİN: MAHALLEMİZDE İLK DEFA BÖYLE ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Bayadı Mahalle Muhtarı Murat Şahin, mahallelerinde ilk defa böyle bir etkinlik düzenlendiğini ve bu nedenle çok mutlu olduğunu belirterek, “Kırsal Hasat Şenliği için hem kendi mahallem adına hem de çevre mahallelerimiz adına çok mutluyuz. Mahallemizde ilk defa böyle bir etkinlik düzenlendi. Belediyemizin insanlara yönelik böyle etkinlikler düzenlemesinin takdir edilmesi gerekir. Fındık hasadı döneminde olmamamız nedeniyle gurbetçilerimiz de memleketlerine geliyorlar. Böyle etkinlikleri görünce gerçekten onlar da memnun oluyorlar. Hem stres atıp hem de moral depoluyorlar. Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Şenliğe katılan vatandaşlar, Altınordu Belediyesine teşekkür etti. Tatil için İstanbul’dan memleketine geldiğini belirten Çağla Çan, “Biz hiç mahallemizde böyle etkinlikler olduğunu duymadık. Bugün de belediyemizin şenlik düzenleyeceğini duyduk. Gelmek istedik. Etkinliği güzel bulduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnsanların bu dönemde eğlenmeye, stres atmaya gerçekten ihtiyaçları vardı. İyi bir organizasyon olmuş” diye konuştu.

Fatma Öztürk ise, “Gerçekten çok eğlenceli bir etkinlik oldu. Fındık hasadına böyle bir etkinliğin düzenlenmesi hepimize çok moral oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Fatma Usta da, “Akşama kadar daldan asılıp fındık topladık. Şimdi geldik hem izliyoruz hem de eğleniyoruz. Çok güzel oldu” ifadelerinde bulundu.

Samet Yıldırım, “Ben etkinliği gayet başarılı buldum. Eğlenceli oldu. İnsanlarda stres var. Hem stres atıyorlar hem yorgunluklarını atıyorlar” ifadelerine yer verdi.

Ayşe Kızılırmak, “Fındığı bitirdik. Bizim için kutlama oldu. Mükemmel bir etkinlik. Çok eğlendik” dedi.

Muzaffer Şensoy




Anahtar Kelimeler : BAYADI, DA, ŞENLENDİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler