HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Ağustos 2024 Cuma Saat: 15:28

HUZUR BULACAKLAR

Yaşama dokunan çalışmalarla mutlu bir gelecek inşa eden Altınordu Belediyesi, geçtiğimiz günlerde startını verdiği Emeklihâne Kompleksinin inşasında yüzde 50’lik bölümü geride bıraktı.
HUZUR BULACAKLAR

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, emeklilerin sosyalleşebileceği ve hoşça vakit geçirebilmeleri için Durugöl Mahallesi’nde yapımına başlanan Emeklihâne Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Bahadır Baş ile birlikte yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Tepe, alandaki altyapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi. 

BAŞKAN TEPE: GÜZEL BİR ALANI KENTİMİZE KAZANDIRACAĞIZ

Çalışmaların yüzde 50’lik bölümünün geride bırakıldığını ifade eden Başkan Tepe, “Bir süre önce açıkladığımız, özellikle ekonomik süreçten etkilenen emeklilerimizle ilgili yepyeni bir alanı inşa ediyoruz. Altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Hem çatımızı hem elektrik hatlarını hem tesisatlarını sil baştan yeniledik. Şimdi de sert zemini elden geçiriyoruz. Buradaki çalışmalarımız tamamlandığında emeklilerimizin rahat ve keyifli bir şekilde oturabildiği, sohbet edebildiği, uygun imkanlarla da çay, kahve ve ufak atıştırmalıklara erişebildiği güzel bir alanı kentimize kazandıracağız. Burayı en kısa zamanda açıp, emeklilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. İstiyoruz ki; şehrimizdeki her yurttaşımız mutlu olsun, burada her türlü kolaylığa ulaşabilsin diye gayret ediyoruz. Emek veren, katkı sunan arkadaşlarımıza ben bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : Emeklilere, yönelik, projede, çalışmalar, tam, gaz

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler