HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 12:49

“Çalışanların Mağduriyeti Giderilsin”

İnanlı, Bakanlıklar tarafından bu konuya dair herhangi bir adım atılmadığını ifade etti.
“Çalışanların Mağduriyeti Giderilsin”

Yeni Sendika Ordu İl Temsilcisi Bilal İnanlı, 2023 yılı Temmuz ayında yapılan 8.077 TL'lik seyyanen zam ve 2024 Ocak ayında uygulanan enflasyon farkı artışları göz önüne alındığında, bankalara yatan paranın yaklaşık yüzde seksen oranında artış göstermesine rağmen, promosyon güncellemelerinin yapılmadığını belirtti. 

Yeni Sendika olarak, üç ay önce Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Kamu Denetçiliği Kurumu ve Cumhurbaşkanlığı’na promosyon güncellemesi talebiyle yazı yazdıklarını belirten İnanlı, henüz Bakanlık yetkililerinden herhangi bir yanıt almadıklarını vurguladı. 

Bankaların sözleşme sonrası kar oranlarını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken İnanlı, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının bu durumdan mağdur olduğunu belirtti.

Yeni Sağlık Bakanı'ndan bu konuda gerekli inisiyatifi almasını ve sağlık çalışanlarının mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden İnanlı, YENİ Sendika olarak Sağlık Bakanlığı’na tekrar resmi başvuruda bulunacaklarını ve süreci yakından takip edeceklerini açıkladı.

MUZAFFER ŞENSOY





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler