HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 16:28

“ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK”

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ağustos Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Şeffafız. Hesabını veremeyeceğimiz tek bir kuruşumuz da olmadı, işimiz de olmadı. O yüzden alnımız ak, başımız dik.
“ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK”

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ağustos Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Şeffafız. Hesabını veremeyeceğimiz tek bir kuruşumuz da olmadı, işimiz de olmadı. O yüzden alnımız ak, başımız dik. Sadece ve sadece bu kentin sorunlarıyla ve söz verdiğimiz projelerle ilgileniyoruz. İşimiz de gücümüz de Altınordu” dedi.

Altınordu Belediye Meclisi, Ağustos Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Toplantı Salonunda yapılan Belediye Başkanı Ulaş Tepe başkanlığında düzenlenen oturuma CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti meclis üyeleri katıldı. İki gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ile Altınordu Belediyesi arasında araç alımına yönelik iş birliği protokolü imzalanması için Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye oy birliği ile yetki verildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Tepe, “Emniyet, trafik güvenliği ve şehirde sükunet olmadan hiçbir şey yapmamızın bir anlamı veya önemi yok. O yüzden biz de hem Valiliğimizle hem de Emniyet Müdürlüğümüzle beraber bir ortak protokol çerçevesinde 4 adet araç alınması için iş birliği protokolü imzalayacağız” dedi.

“200 MAZGALIN YAĞMUR SUYU GİDERİ YOK”

Meclis toplantısının ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İzmir başta olmak orman yangını yaşanan illere geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yangınlarla mücadele eden tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Tepe, kentteki vatandaşlara da ormanlık alanlarda ateş yakılmaması konusunda uyarıda bulundu. Konuşmasının devamında geçen hafta birçok ilçede etkili olan şiddetli yağışlara değinen Başkan Tepe, “11-12 Ağustos’ta Altınordu’da bir sel felaketiyle hep beraber karşı karşıya kaldık. Burada emek veren arkadaşlarımıza ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum. Bütün hemşehrilerimize bir kez daha geçmiş olsun diliyorum. Altınordu’muzda 4 bin 400 mazgal var. Bu mazgalların düzenli olarak temizliğini gerçekleştiriyoruz. Ancak 200 mazgal görünümündeki su çekicilerin maalesef yağmur suyu giderleri yok. Bazen vatandaşlarımız o mazgallara aldanarak ‘Burada mazgal var, temizlenmediği için çekmiyor’ şeklinde sitemleri oluyor. Orada maalesef mazgal yok. Orada sadece mazgal görünümü verilmiş yapılar var” diye konuştu.

“ALTINORDU’DA VİCDANLARI YARALAYAN GÖRÜNTÜLER OLMAYACAK”

Sokak hayvanları noktasında vicdanları rahatsız eden görüntülerin yaşanmayacağını ifade eden Tepe, “Sokak hayvanlarıyla ilgili düzenleme TBMM’den geçti. Akabinde bazı şehirlerde  hepimizin basından izlediği ve çok üzücü görüntülerle de karşı karşıya kaldığımız bir hadiseler yaşandı. Bir kez daha ifade etmek isterim ki; Altınordu’da biz bu görüntülerin yaşanmasına asla ve asla izin vermeyeceğiz. Ama sokaktaki insanların güvenliğini sağlamak hususunda güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Altını çizerek söylüyorum; Altınordu’da hiç kimse vicdana dokunan görüntüleri izlemeyecek. Sokaktaki canlarımızla birlikte yaşamaktan mutluyuz. Bu konuda hassas davrandığımızı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK”

Şeffaf bir yönetim anlayışını ortaya koyduklarına dikkat çeken Başkan Tepe, şöyle konuştu:

“Adım adım devam ediyoruz. Bu süreç zarfında canı sıkılan, çalışmalarımızdan rahatsız olan kesimler var. Bunlar da normal. Biz işimize bakıyoruz. Kimin ne istediğini çok iyi biliyoruz. Kimin ne istediğini bildiğimiz halde istediklerini vermemek konusunda da ısrarcıyız. Güzel işler yapacağız. Kent Lokantası, Emeklihâne’yi çok yakında hizmete açacağız. Gençler, engelliler için güzel işler yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz. Burada rahatsız olanlar olacak. Bizim dik duruşumuzdan kimse taviz beklemesin. Şunu yaparız da sustururuz. Bunu yaparız da sustururuz. Asla susturamayacaksınız. Şeffafız. Hesabını veremeyeceğimiz tek bir kuruşumuz da olmadı, işimiz de olmadı. O yüzden alnımız ak, başımız dik. Bütün her yeri şeffaf bir şekilde açıyoruz. Eylül ayında yepyeni bir uygulamaya daha başlayacağız. Şehrimizdeki 5 bin çocuğun masasına süt koyacağız. Bizi heyecanlandıran, bizim ilgimizi çeken işler bunlar. Benim ilgilendiğim; işimiz de gücüm de Altınordu.”

Mücahit Gürel




Anahtar Kelimeler : “ALNIMIZ, AK, BAŞIMIZ, DİK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler