HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Ağustos 2024 Salı Saat: 16:49

Kaleyaka Mahallesi’nde Sorunlar Belirlendi

Başkan Albayrak, Mahalle Muhtarı Mehmet Uçan ile birlikte mahallede yapılacak olan çalışmalar hakkında detaylı bir değerlendirme yaptı ve proje notlarını aldı.
Kaleyaka Mahallesi’nde Sorunlar Belirlendi

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Kaleyaka Mahallesi Çeşmeönü Mevkii'nde kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirerek mahalle sakinleri ve esnafla bir araya geldi. 

Ziyaret sırasında, mahalledeki mevcut ihtiyaçlar ve sorunlar hakkında bilgi toplayarak, bu sorunları çözmek üzere bir planlama sürecine gireceklerini belirtti. Mahalle sakinleriyle doğrudan iletişim kurarak, onların görüş ve önerilerini dinledi.

Başkan Albayrak, esnaf ziyareti sırasında iş yerlerini tek tek ziyaret ederek, esnafın taleplerini ve şikayetlerini dinledi. 

Bu görüşmelerin ardından, mahalledeki esnafla ve vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Esnafın ve mahalle sakinlerinin görüşlerinin, hizmet kalitesini artırmada önemli rol oynadığını vurguladı.

Ayrıca, Acartürk ailesinin misafiri olarak onların nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Aile ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve mahalleye olan katkılarından dolayı minnettarlığını ifade etti.

Başkan Albayrak, tüm bu ziyaretlerin ardından, mahalledeki sorunları çözmek ve yaşam kalitesini artırmak için gereken adımları atacaklarını ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalara hız vereceklerini duyurdu. Hem esnaf hem de vatandaşlarla gerçekleştirdiği bu değerli görüşmeler için tüm katılımcılara teşekkür etti.

 




Anahtar Kelimeler : Kaleyaka, Mahallesi’nde, Sorunlar, Belirlendi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler