HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 10:40

Doğalgaz Sonrası Parkeler Yenileniyor

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, şehir merkezinde gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan cadde ve sokaklarda yürütülen parke yenileme çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti
Doğalgaz Sonrası Parkeler Yenileniyor

Doğalgaz hattının döşenmesi sırasında tahrip olan yolların yeniden düzenlenmesi için başlatılan bu çalışmalar, ilçenin çehresini yenilemeyi amaçlıyor.

Başkan Gündoğar, belediye ekiplerinin büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayarak, "Ekiplerimiz, Aybastı'nın güzelleşmesi için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bozulan cadde ve sokaklarımızda parke döşeme çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu çalışmalar, hem ilçemizin estetik görünümünü koruyacak hem de vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak," dedi.

Başkan Gündoğar, parke yenileme çalışmalarının yanı sıra, doğalgaz hattının geçişi sırasında oluşan altyapı sorunlarının da titizlikle ele alındığını belirtti. Gündoğar, "Amacımız, Aybastı'yı her yönüyle modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek. Bu süreçte hemşehrilerimizden gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum. Yapılan her çalışma, daha güzel bir Aybastı için atılan adımlardır," ifadelerini kullandı.

Başkan Gündoğar, konuşmasının sonunda tüm belediye personeline teşekkürlerini sunarak, "Gecesini gündüzüne katan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aybastı'mız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

 




Anahtar Kelimeler : Doğalgaz, Sonrası, Parkeler, Yenileniyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler