HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 14:48

Dilan Polat'ın avukatı: Araçları geri isteyeceğiz

İstanbul merkezli 6 ilde yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’a ait araçlara el konulmuş ve TMSF’ye devredilmişti.
Dilan Polat'ın avukatı: Araçları geri isteyeceğiz

İstanbul merkezli 6 ilde yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’a ait araçlara el konulmuş ve TMSF’ye devredilmişti. Dilan Polat’ın avukatları araçları geri isteyeceklerini duyurdu.

İstanbul merkezli 6 ilde yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’a ait araçlara el konulmuştu. Ferrari, Porsche, Mercedes gibi markaların arasında bulunduğu toplam 16 araç Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilmişti. Dilan Polat’ın avukatları araçların yeniden istenileceğini duyurdu.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının başvurusu sonucunda 288 gün sonra tahliye edildi.

Önceliğimiz Dilan Polat’ın Tahliyesiydi

Dilan Polat’ın avukatı Sevinç Horoz, tahliye sonrası yaptığı açıklamada, önceliklerinin Polat’ın serbest bırakılması olduğunu belirtti.

Taşınmazlar İçin Gerekli Adımları Atacağız

Polat’ın tahliyesinin ardından, el konulan gayrimenkuller, lüks araçlar ve kayyum atanan şirketlerin durumu merak edilirken, Horoz, “Önceliğimiz tahliye süreciydi. Diğer müvekkillerin de tahliyesinin ardından el konulan taşınmazlar için gerekli adımları atacağız.” dedi.

Ne olmuştu?

İstanbul merkezli 6 ilde yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’a ait lüks araçlar görüntülenmişti.

Polat çiftine ait araçlar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün otoparkında bir süre muhafaza edildikten sonra, kayyım tarafından alınan kararla TMSF’ye devredilmişti.

16 aracı içeren konvoy, trafikte vatandaşlar tarafından kaydedilmişti.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler