HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ağustos 2024 Cuma Saat: 09:40

Ordu Turizm Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) bünyesinde, Ordu Turizm Geliştirme Kurulu Toplantısı, Vali Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı.
Ordu Turizm Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) bünyesinde, ulusal ve uluslararası alanda destinasyonlarımızın daha etkin tanıtımını destekleyecek Ordu Turizm Geliştirme Kurulu Toplantısı, Vali Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı.

Ramada Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Vali Muammer Erol’un yanı sıra, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Turizm  Operasyon ve Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Dr. Elif Balcı Fisunoğlu, Türkiye Tanıtım  Geliştirme Ajansı Ordu Koordinatörü Mustafa Ercenk Kocaoğlu, Ordu Üniversitesi Turizm Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cavit Yavuz, Şelaleler Şehri Ordu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Zabit Yön,  TGA Ajans Temsilcileri, TGA Ordu İl Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Toplantı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Turizm Operasyon ve Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Dr. Elif Balcı Fisunoğlu tarafından Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının amacı ve yaptığı çalışmalar ile ilgili yaptığı sunum ile başladı.

“15 Temmuz 2019 tarihinde kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı,  Türkiye’nin iç ve dış turizm pazarında bir marka ve cazibe merkezi haline gelmesi, somut ve somut olmayan doğal, kültürel, biyolojik ve insan ürünü mirasların keşfedilmesi, geliştirilmesi ve tanıtılması, kısa, orta ve uzun vadeli iletişim, pazarlama çalışmalarıyla Türkiye turizm kapasitesi ve turizm yatırımlarının ülke ekonomisindeki payı ve hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir” diyerek, sunumuna başlayan  Fisunoğlu, aralarında Ordu’nun da bulunduğu ve 81 il’de kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının amacı, dijital yönetimi, sosyal medya iletişimi, televizyon kampanyaları, online seyahat kanalları, marka işbirlikleri, Ordu  marka iletişim  çalışmaları hakkında  katılımcılara detaylı bir sunum yaptı.

Türkiye Tanıtım Geliştirme Ajansı Ordu Koordinatörü Mustafa Ercenk Kocaoğlu ise, 2023-2024 Ocak-Temmuz ayları arasında Ordu özelinde yapılan tanıtım çalışmaları ile ilgili Vali Muammer Erol ve katılımcıları bilgilendirirken, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu’nun kültürel turizm değerlerini anlatan bir sunum yaptı.

Sunumların ardından, Ordu İlinin sosyal medya hesaplarının tanıtımı için hazırlanan QR kodlu afiş ve billboardlar için alan tahsislerinin belirlenmesi konusunda katılımcıların görüşleri alındı.

Toplantı gündeminde olan konuların görüşmesiyle devam eden toplantının sonunda bir değerlendirme yapan Vali Muammer Erol, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı katılımcıları ile İlimizin tanıtım çalışmaları için düzenlenen toplantıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ordu Valiliği olarak, İlimizin tanıtımı noktasında iş birliği içerisinde her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Toplantıda, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de söz alarak, Ordu’da turizmin geliştirilmesi konusunda yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdiler.




Anahtar Kelimeler : Ordu, Turizm, Geliştirme, Kurulu, Toplantısı, Yapıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler