HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ağustos 2024 Cuma Saat: 10:15

YAYA VE ARAÇ GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde daha güvenli bir trafik ortamı için çizgi, hız kesici, duba ve uyarı levha montaj çalışmalarına devam ediyor.
YAYA VE ARAÇ GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMA

Yaya güvenliğinin ön planda tutulduğu çalışmalarla şehir merkezlerinde ve kırsal yol ağları daha güvenli hale geliyor. 

Ordu’da araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla çizgi, hız kesici ve trafik levhası montaj çalışması devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 19 ilçede yürütülen çalışmalar kapsamında okul çevreleri ve hastaneler başta olmak üzere silinen yaya geçitleri, park yerleri, deforme olan trafik işaretleri ile hız kesiciler ilgili kurum ve kuruşlarla iş birliği içerisinde kontrol edilerek eksiklikler gideriliyor.

ÖNCELİK YAYA GÜVENLİĞİ 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri 2024 yılı içerisinde il genelinde şuana kadar 206 km yol şerit çizgi çalışması, 2 bin 299 metrekare yaya geçidi çizgi çalışması, 340 adet ok, sembol, önce yaya çalışmaları, 1963 adet trafik levha montajı, 10 adet trafik aynası montajı, 865 adet delinatör/buton montajı, 322 adet kauçuk hız kesici imalatı, 26 adet sinyalizasyon direği değişimi, 85 adet sinyalizasyon lambası değişimi ve 186 adet sinyalizasyon arıza müdahale çalışmasını hayata geçirdi.

Yapılan bu uygulamayla araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi, oluşabilecek kazaların da önüne geçilerek can ve mal güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : YAYA, VE, ARAÇ, GÜVENLİĞİ, İÇİN, ÖNEMLİ, ÇALIŞMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler