HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ağustos 2024 Pazar Saat: 18:39

Bolaman Havzası Yol Çalışmaları Başladı

Aybastı eski Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Bolaman Havzası Rehabilitasyon Projesi'nin yol çalışmalarının başladığını duyurdu.
Bolaman Havzası Yol Çalışmaları Başladı

Bu proje, bölgeyi ve ilçeyi büyük ölçüde değiştirecek ve geliştirecek bir adım olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmıştı. Ordu'nun 12 ilçesini kapsayan proje, Aybastı Kabataş ve Aybastı Gölköy yollarını da içine alıyor.

Geçtan, projenin hayata geçmesinde emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, TBMM Başkanına, önceki dönem ve mevcut Tarım ve Ulaştırma Bakanlarına, Valilere, 27. Dönem Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız'a, 28. Dönem Milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm ilgili bakanlıklara teşekkür etti. Ayrıca, Orman Yüksek Mühendisi İsmail Belen, Dünya Bankası yetkilileri, FAO (Gıda ve Tarım Örgütü), Karayolları Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, DSİ Bölge Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü yetkililerine ve projeyi destekleyen STK temsilcilerine de minnettarlığını dile getirdi.

Geçtan, kamulaştırma sürecinde emeği geçen tüm personel ve mahalle sakinlerine de teşekkür etti. Çukur Mahallesi sakinlerinin 2 günde 265 tapuyu teslim etmelerini özel olarak takdir eden Geçtan, Karayolları 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov, Müdür Yardımcısı Emine Balaban ve ekibine de çabalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Proje başkanı İbrahim Ergüven'e ve çalışmaları yürüten Yakup Yılmaz ile ekibe de başarı dileklerini ileten Geçtan, yol çalışmalarının tamamlanmasını temenni ederek, "Allah tamamına erdirsin, bitimini görmek nasip olsun" dedi.

 




Anahtar Kelimeler : Bolaman, Havzası, Yol, Çalışmaları, Başladı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler