HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 16:47

Kuvvetli yağışa dikkat

Yurdun batı kesimleri ile Batı Karadeniz'de beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 11 il için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.
Kuvvetli yağışa dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre yurdun kuzeyi ile zamanla güney ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Konya, Karaman, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Eskişehir'in güney çevrelerinin yerel olmak üzere yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz'de halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanağın, akşam saatlerine kadar, Kastamonu'nun kuzeyi, Samsun'un doğusu, Sinop'un batısı ve Bartın il genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

Öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde yurdun batı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanağın, Denizli, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak çevreleri ile Eskişehir'in güneyinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan, kuvvetli yağış beklenen Afyonkarahisar, Burdur, Denizli, Eskişehir, Isparta, Kastamonu, Kütahya, Sinop, Samsun Uşak ve Bartın için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

TRThaber




Anahtar Kelimeler : Kuvvetli, yağışa, dikkat

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler