HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 17:12

Fatsa’da Esnaf Seyit Torun’a Dert Yandı

Fatsa’da bulunan fındık bahçelerini gezerek üreticilerin dertlerini dinleyen ve fındık bahçelerindeki kokarca istilasına ilişkin bir basın açıklaması düzenleyen Seyit Torun’a Fatsa esnafı da dert yandı.
Fatsa’da Esnaf Seyit Torun’a Dert Yandı

Torun’un sohbet ettiği esnaf fındık sektörünün her geçen gün daha kötüye gittiğini ifade ederken 23 yıllık AK Partili olduğunu söyleyen esnafın feryadı dikkatlerden kaçmadı. AK Partili belediye başkanları ve milletvekillerine seslenen vatandaş: “Neredeler?” Diye haykırdı. 23 yıllık AK Partiliyim ama Bittik! Bittik artık diyerek iktidara tepkisini ortaya koydu.

Ordu’nun ana geçim kaynağı olan fındık sektöründe meydana gelen her olumsuzluk şehrimizde yaşayan her bir bireyi olumsuz etkilemekte. CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un görüştüğü Ordulular sözleşmişçesine hep bir ağızdan aynı sorunları anlattılar. Fındık üretimi ölüyor, kokarca böceği istilası var müdahale edilmiyor, düşük taban fiyata direnmeye çalışıyoruz, girdi maliyetleri aşırı yüksek.

Esnafın derdini dinleyen Torun ise Mecliste önerge verdik, Genel Kurul’da gündeme getirdik bugün yine basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuruyoruz. İktidarı her koldan sıkıştırıyoruz, fındığı ve fındık üreticisini koruyacağız ifadelerini kullandı.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : Fatsa’da, Esnaf, Seyit, Torun’a, Dert, Yandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler