HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ağustos 2024 Salı Saat: 12:37

5 YILDA 2 BİN 200 KM ASFALT VE BETON YOL

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili olan Ordu’da 2 bin 200 km yolu asfalt ve betonla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ulaşım hamlesi ile kentin yol sorununu çözüyor.
5 YILDA  2 BİN 200 KM  ASFALT VE  BETON YOL

Bu kapsamda Ordu’nun 19 ilçesinde yapılan çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediyesi OBB Web TV’ye değerlendiren OBB Fen İşleri Daire Başkanı Yalçın Dumlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından bu yana 2 bin 200 km’lik yolun asfalt ve betona kavuşturulduğunu söyledi.

İlçelerde kurulan tesisler ve yapılan doğru strateji ile yol çalışmalarında büyük başarı yakalandığını belirten Daire Başkanı Yalcın Dumlu, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde doğru hamle ve isabetli kararlar sayesinde ilçelerimizde yol sorununun büyük bölümünü çözdük. Geriye kalanlar içinde ekiplerimiz sahada çalışma yürütüyor” dedi. 

“KENDİ ÜRETİM TESİSLERİMİZİ KURDUK VE DAHA HIZLI İLERLEDİK”

Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan Ordu’da, ulaşım alanında yapılan yatırımlara yenilerinin eklendiğinin altını çizen Daire Başkanı Dumlu, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinden sonra ilçelerimizde yol çalışmalarına yeni bir soluk getirdik. Özellikle yol çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için Altınordu Gölköy ve Ünye ilçemizde asfalt üretim tesisleri kazandırdık. Bu tesislerle birlikte ilçelerde yol çalışmalarında ivme kazandık ve daha hızlı ilerledik” ifadelerine yer verdi.

“MODERN ŞEHİR İÇİ KALDIRIM VE YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ”

Ordu’nun 19 ilçesinde şehir içinde modern yol, kaldırım ve yağmur suyu imalatlarına devam ettiklerinin altını çizen Fen İşleri Daire Başkanı Yalçın Dumlu, “İlçelerimizde modern alt ve üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Bunları yaparken yine şehir içi sel ve afetlere karşı önlemlerimizi alarak yapıyoruz. Bizim yaptığımız her proje planlı ve programlıdır. Geriye dönüp baktığımızda şehir içlerinin durumu ortadaydı. Geldiğimiz noktada yıllar öncesine göre çok daha iyi durumdayız ve sağlıklı altyapıya sahibiz” açıklamasında bulundu.  BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : 5, YILDA, 2, BİN, 200, KM, ASFALT, VE, BETON, YOL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler