HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ağustos 2024 Salı Saat: 15:02

2024'ün en çok başvurulan meslekleri belli oldu!

Eleman.net tarafından 2024 yılının ilk yedi ayına ait verilerle yapılan araştırma, Türkiye iş piyasasının nabzını tuttu.
2024'ün en çok başvurulan meslekleri belli oldu!

Eleman.net tarafından 2024 yılının ilk yedi ayına ait verilerle yapılan araştırma, Türkiye iş piyasasının nabzını tuttu. Bu araştırmaya göre, en çok aranan ve kolay iş bulunan meslekler arasında güvenlik görevlisi ve depo elemanı öne çıktı.

Güvenlik ve Depo Elemanı Talepleri Artıyor

Rapora göre, güvenlik görevlisi pozisyonları, yüzde 7,01 ile işverenlerin en çok aradığı meslekler arasında birinci sırada yer aldı. Güvenlik sektöründeki bu büyüme, artan güvenlik endişelerinin bir yansıması olarak değerlendirilirken, depo elemanına olan talep ise e-ticaret sektörünün hızlı büyümesiyle birlikte yükseldi. Depo elemanı pozisyonları yüzde 4,10 ile en çok aranan üçüncü meslek oldu.

Diğer Öne Çıkan Meslekler

Güvenlik görevlisini yüzde 4,76 ile temizlik görevlisi takip ederken, yüzde 2,90 ile eleman, yüzde 2,31 ile satış danışmanı, yüzde 2,16 ile garson, yüzde 1,99 ile kasiyer, yüzde 1,95 ile üretim elemanı, yüzde 1,68 ile kurye ve yüzde 1,53 ile muhasebe elemanı en çok aranan meslekler arasında yer aldı.

Umut Demir




Anahtar Kelimeler : 2024'ün, en, çok, başvurulan, meslekleri, belli, oldu!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler