HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 15:59

Babaları tarafından öldürülen 3 çocuğun cenazesinde imam helallik istemedi

İzmir'in Bornova ilçesinde babalarının öldürdüğü 3 çocuğun cenazeleri, Manisa'nın Salihli ilçesinde defnedildi.
Babaları tarafından öldürülen 3 çocuğun cenazesinde imam helallik istemedi

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 4 çocuğundan 3'ü ayrılmak üzere olduğu eşi tarafından katledilen ve 11 yaşındaki kızı ağır yaralanan Naciye Akkaplan, çocuklarının cenazesinde feryat etti. Akkaplan'ın "Hanginize yanayım" sözleri, cenazeye katılanların yüreklerini dağladı. Salihli Müftüsü Ali Çebi ise 3 kız kardeş için "Onlar çocuktur cennete gideceklerdir" diyerek helallik almadı.

Korkunç Olayın Detayları

Olay, İzmir'in Bornova ilçesinde meydana geldi. Üç ay önce eşi Naciye Akkaplan ile boşanma kararı alan ve bu süreçte bunalıma girdiği öğrenilen Vesim Şimşek (45), dört çocuğunu dağlık bir alana götürerek tabancayla vurdu. Olayda 2 yaşındaki Ceylin, 4 yaşındaki Cemre ve 14 yaşındaki Nira hayatını kaybederken, 11 yaşındaki Hira Nur ise ağır yaralı olarak kurtarıldı. Şimşek, çocuklarını vurduktan sonra kendisine de ateş etti ve o da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

"Onlar Cennete Gideceklerdir"

Acı olay sonrası hayatını kaybeden 3 kız kardeş, anneleri Naciye Akkaplan'ın yaşadığı Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi. Cenaze, Hz. Ömer Camii'nde kılınan öğle namazının ardından gerçekleşti. Acılı anne Naciye Akkaplan, çocuklarının tabutuna sarılarak her biriyle tek tek vedalaşırken, "Hanginize yanayım" şeklindeki sözleri cenazeye katılanları derinden etkiledi. Salihli Müftüsü Ali Çebi ise cenaze namazında, "Çocuklar zaten cennetlik, helallik almaya gerek yok. Onlar çocuktur cennete gideceklerdir" dedi.

Öte yandan, baba Vesim Şimşek ve kızı Hira Nur'un İzmir'de yoğun bakımda tedavileri sürüyor. Olayın yankıları sürerken, toplumda büyük bir infial ve üzüntü yarattı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler