HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 17:05

Vali Erol, KYK Yurtlarındaki Hazırlıkları İnceledi

Vali Muammer Erol, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesinde Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK öğrenci yurtlarında sürdürülen hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilg
Vali Erol, KYK Yurtlarındaki Hazırlıkları İnceledi

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile ilk olarak Altınordu ilçesinde bulunan yurt binalarını gezen Vali Muammer Erol, yurt müdürleri ile yetkililerden yurtların genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ordu ilinde üniversite eğitimine başlayacak gençlerin barınacağı öğrenci yurtlarını tek tek gezerek incelemelerde bulunan Vali Erol, yurtların hazır hale getirilmesi için çalışmaların titizlikle yerine getirilmesini istedi.

Daha sonra Fatsa ilçesinde bulunan yurtlarda da incelemelerde bulunan Vali Muammer Erol’a burada Fatsa Kaymakamı Avni Kula ile kurum amirleri de eşlik etti.

Burada yapılan incelemelerin ardından Ünye ilçesine hareket eden Vali Muammer Erol, beraberinde Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve kurum amirleriyle ilçedeki yurt binalarını inceleyerek, öğrencilerin en iyi şartlarda konaklamaları için azami gayret gösterdiklerini söyledi.

Vali Erol, yurt binalarında yürütülen tüm hazırlıkların tamamlanması ve güvenli bir barınma ortamının sağlanması konusunda sorumlu kurum amirlerine talimat verdi.   





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler