HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 11:39

“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Eğitimi

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılında uygulanacak olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin tanıtılması amacıyla okul müdürlerine yönelik bir eğitim toplantısı gerçekleştirdi.
“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Eğitimi

Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen programda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin eğitimde sağlayacağı yenilikler ve uygulama süreci detaylı bir şekilde ele alındı.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya başkanlık etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya yaptığı konuşmada, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin, öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlâkî gelişimlerini destekleyen bütüncül bir eğitim yaklaşımı sunduğunu vurguladı. Bu modelin, beceri ve değerler çerçevesinde yetkin ve erdemli bireyler yetiştirme hedefi taşıdığını belirtti. 

Büyük bir gayret ve özveriyle ortaya çıkan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı bir biçimde ulaştırılması amacıyla eğitici eğitimleri yapılmış ve Eylül dönemi seminerlerinde öğretmen eğitimlerimiz planlanmıştır. 2024-2025 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5, lise hazırlık ve 9. sınıf düzeylerinde uygulanacak olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' nin ülkemize, milletimize, eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Maarif Modeli'nin uygulanmasında öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimiz önemli bir role sahiptir. Maarif Modeli'miz ülkemize Türkiye Yüzyılı'nın inşasında büyük fayda sağlayacaktır."dedi.

 AHMET FURKAN ÇETİN




Anahtar Kelimeler : “Türkiye, Yüzyılı, Maarif, Modeli”, Eğitimi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler