HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 12:45

ŞANLITÜRK: ZAFERİMİZİ GURURLA İDRAK EDİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
ŞANLITÜRK: ZAFERİMİZİ GURURLA İDRAK EDİYORUZ

Şanlıtürk, mesajında, Zafer Bayramı'nı büyük coşku, heyecan ve gururla idrak ettiklerini belirtti.

Türk milletinin tarih boyunca hak ve hürriyetleri için mücadele ettiğini kaydeden Milletvekili Şanlıtürk, "Ağustos ayını nice zaferlerle süsleyen aziz milletimiz, 1071'de Malazgirt'te, 1922'de de Dumlupınar'da tarihin seyrini değiştiren muhteşem başarılar kazanmıştır.

Türk milletinin bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtı olan bu zafer, Türk ordusunun yüksek kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış ulusal birlik ve beraberliğin ne kadar büyük ve zinde bir güç olduğunu da ortaya koymuştur” dedi.

Şanlıtürk, mesajının devamında ise; “Türk ulusunun zayıf zannedildiği dönemde kazanılan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel dayanaklarının ne derece sağlam ve sarsılmaz olduğunun en açık ifadesidir.

Bu kutlu zafer, tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen milletimizin hürriyet sevdasının da bir nişanesidir. Bu kutlu zafer, Türk Milleti’nin hürriyeti için neleri başarabileceğinin, nelerden vazgeçebileceğinin en açık ispatıdır. Bu kutlu zafer, ecdadımızın düşman boyunduruğu altında bir gün bile kalmaktansa, şehadeti bir başlangıç görüp ölüme yürüyüş destanıdır.

Çok şükür ki o ecdadın torunları olarak, onların kalplerindeki vatan sevgisini, iman ateşini yıllar sonra halen taze tutmaktayız. Bunu son olarak 15 Temmuz gecesi gözleri hala bu topraklarda olan dahili ve harici tüm düşmanlara gösterdik.

Türkiye, geçmişinden aldığı güçle, geleceğini inşa etme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Büyük bir coşkuyla kutladığımız Zafer Haftası’nda milletimize eşsiz zaferler kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yurdu ve ulusu uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, Ordulu hemşerilerimin ve Yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler