HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 12:54

MHP’DEN ZAFER KUTLAMALARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.
MHP’DEN ZAFER KUTLAMALARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında 'Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz 102 yıl önce muazzam bir zafere ve kahramanlık destanına imza atmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Şanlı Ordumuzun 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, tarihe altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanlarından biridir.

İstiklalimize ve itibarımıza göz dikenlere milletimiz bu büyük zaferle, göstermiş olduğu bu güç ile belli bir gerçeği bir kere daha tarihin bağrına çelik kalemle yazmış oldu.

Millet olarak 30 Ağustos zaferi, Çanakkale destanı, 15 Temmuz destanı gibi tarihe yazılan nice zaferlerimizle düşmana ve birliğimizi bozmaya çalışanlara geçit vermedik, vermeyeceğiz.

Bu inanç ve düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyor, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ise mesajında şu ifadelere yer verdi; "Milletler için onurlu yaşam, bağımsızlık ile mümkündür. Emperyalizmin, mazlum ve masum milletleri vahşi pençeleriyle itaat altına aldığı bir çağda Türk milletinin bağımsızlık savaşı direniş azminin müstesna bir örnek teşkil etmiş; esaret altındaki bütün mazlum milletlere ilham kaynağı olmuş ve bir çok ulus bu ilhamla bağımsızlığına kavuşmuştur.

Bu vesileyle uzun savaşlarda yorgun ve bitap düşmüş, işgal edilmiş ve bütün mücadele araçları ele geçirilmiş yurdumuzu esaret zincirlerinden kurtaran Türk Milli Mücadelesini zaferle nihayetlendiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve rahmetle yâd ediyor; aziz Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum."




Anahtar Kelimeler : MHP’DEN, ZAFER, KUTLAMALARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler