HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 14:05

Perşembe’de Uçurtma Şenliği Coşkusu!

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve eğlenceyle kutlamak amacıyla bir “Uçurtma Şenliği” düzenliyor.
Perşembe’de Uçurtma Şenliği Coşkusu!

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve eğlenceyle kutlamak amacıyla bir “Uçurtma Şenliği” düzenliyor. Etkinlik, 30 Ağustos 2024 Cuma günü saat 16.00’da Yason Burnu’nda gerçekleştirilecek. 

Başkan Albayrak, tüm çocukları ve vatandaşları bu keyifli etkinliğe davet etti.Şenlikte, katılımcılar kendi uçurtmalarını getirip gökyüzüne bırakacak, renkli bir atmosfer içinde bir araya gelecekler. Başkan Albayrak, etkinliğin, çocuklar ve aileler için unutulmaz bir deneyim olmasını ve Zafer Bayramı'nın anlamına uygun şekilde coşkulu bir şekilde kutlanmasını hedeflediklerini belirtti. 

Ayrıca, uçurtma şenliğinin, toplumsal birlikteliği ve bayram ruhunu pekiştirecek bir fırsat sunduğunu vurguladı.Perşembe Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümünde hem eğlenceli hem de anlamlı bir kutlama fırsatı sunacak. Başkan Albayrak, tüm halkı bu özel günde Yason Burnu’nda buluşmaya ve bayramın keyfini birlikte çıkarmaya çağırdı.

MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : Perşembe’de, Uçurtma, Şenliği, Coşkusu!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler