HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Ağustos 2024 Cuma Saat: 10:48

AK Parti'den Ordu'ya Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birtakım temaslarda bulunmak üzere Ordu'ya geldi.
AK Parti'den Ordu'ya Ziyaret

Yılmaz, AK Pari Ordu İl Başkanlığı'nda, İl Başkanı Selman Altaş, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis üyeleri, il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla "Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı"nı gerçekleştirdi.

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş gerçekleştirdi. "Göreve başladığımız günden itibaren seçimlerde AK Parti'yi bölgemizde 1. parti yaptık. Bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yükünü azaltmak için canla başla çalışacağız" dedi. 

Başkan Yılmaz ise konuşmasında "Ordu'da olmaktan mutluyum. Büyük AK Parti ailesi var karışımda, bu ailede olmaktan gurur duyuyorum. Toplantımızın temel hedefi seçim sonu değerlendirmesi, gelecek planlamasıdır. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde daha iyi bir sonuç bekliyorduk. Beklediğimizin altında kaldık. Şimdi bu sonucun araştırmasını yapıyoruz parti olarak. Bunlarla ilgili sonuçları parti teşkilatılarımızla değerlendirmek üzere buradayız. Ülkemiz genelinde bu toplantılarımızı sürdürüyoruz. Bugün toplantı adresimiz Ordu oldu. Kazandığımız belediyelerimizde ekip arkadaşlarımız daha faydalı olmanın çabası ve mücadelesi içerisindeler. AK Partili belediyeler algı siyasetinin ötesinde halk ve hizmet belediyeciliği anlayışı taşır. Muhalefet parti belediyeleri bahanelerinin ardına sığınarak imkan olmadığını söylerler. İktidar, muhalefet parti ayrımı gözetmeksizin her belediyeye eşit kaynak yaratmaya çalışıyor. Biz hizmeti çok önemsiyoruz. Sosyal medya algıları, siyasal iletişimin önüne geçemez. Bundan sonraki seçimlerde de "hizmet" öncelikli dayanağımız olacak " dedi.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : AK, Parti'den, Ordu'ya, Ziyaret

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler