HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Ağustos 2024 Cuma Saat: 11:17

Öğrencilere Fındık Dağıtılacak

Çekmeköy Belediye Başkanı, ilkokul öğrencilerine 10 ton fındık dağıtacak.
Öğrencilere Fındık Dağıtılacak

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 2024 yerel seçimleri öncesinde verdiği bir sözü daha yerine getiriyor. Başkan Çerkez, ilçede eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla, Çekmeköy'de oturan fındık üreticilerinden alınacak fındıkları ilkokul öğrencilerine dağıtacak.

Başkan Çerkez, seçim kampanyasında verdiği sözü hatırlatarak, “Giresun ve Ordu’daki fındık üreticilerimizle bağlantıya geçtik ve ilçemizde yaşayan üreticilerden fındık temin edeceğiz. İlk etapta yaklaşık 10 ton fındık, öğrencilerimizin beslenme çantalarında yerini alacak,” dedi. Projenin 2024-2025 eğitim öğretim dönemi başlangıcında hayata geçmesi planlanıyor.

14 Bin Öğrenciye Fındık Müjdesi

Çekmeköy’deki 22 ilkokulda eğitim gören yaklaşık 14 bin öğrenciye ulaşacak olan proje, hem yerel fındık üreticilerine hem de öğrencilere destek sağlayacak. Çerkez, projenin hayata geçmesiyle ilçedeki fındık üreticilerine katkıda bulunurken, öğrencilere de sağlıklı bir atıştırmalık sunmuş olacak.

Başkan Çerkez: “Sözümüz Senet, Şiarımız Hizmet”

Başkan Çerkez, projeyle ilgili olarak, “Karadeniz bölgesindeki üreticilerle yaptığımız görüşmeler sonucunda, fındıkların toplanma ve paketleme süreçlerine başladık. Okul çantalarındaki fındıklar, çocuklarımızın sağlıklı beslenmelerine katkıda bulunacak. Sözümüzü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Dedikodulara kulak asmadan, işimizi yapıyoruz. Güler yüzlü Çekmeköy için çalışmaya devam edeceğiz,” şeklinde konuştu. 

Proje, hem Çekmeköy’ün hem de yerel üreticilerin desteklenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Başkan Çerkez, “Çocuklarımıza afiyet olsun. Sizleri çok seviyoruz,” diyerek projeye duyduğu memnuniyeti ifade etti.  BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Öğrencilere, Fındık, Dağıtılacak

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler