HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Ağustos 2024 Cuma Saat: 12:38

CHP Atatürk Anıtı’na Çelenk Töreni Düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde Atatürk Anıtı'nda çelenk sunulması töreni düzenlendi.
CHP Atatürk Anıtı’na Çelenk Töreni Düzenlendi

Törene CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Milletvekili Seyit Torun, ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri, gençlik grupları ve parti Üyeleri katıldı. 

Bir 8 kişi, sokak ve yazı görseli olabilir

CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin tarihindeki önemli zaferlere ve kahramanlara vurgu yaptı. Akpınar, 30 Ağustos'un sadece bir tarih olmadığını, Türk milletinin ayrılıkları ve özgürlük mücadelesinin sembolü olduğunu belirtti.

"30 Ağustos, Ertuğrul Gazi'den Malazgirt'e, İstanbul'un Fethi'nden Nene Hatun'a kadar pek çok kahramanın ve zaferin tarihidir," diyen Akpınar, Falih Rıfkı Atay'ın sözlerine devam ederek bulunarak, 30 Ağustos'un aralıkları ve hürriyet için kazandığımız en büyük zafer olduğunu ifade etti.

Akpınar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının rahmeti ve minnetle anarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın tüm yurttaşlara kutlu olması diledi. "Geçmişimizdeki zaferlere değer vermeli ve bu zaferleri unutmamalıyız" diyerek mesajını tamamladı.

AHMET FURKAN ÇETİN




Anahtar Kelimeler : CHP, Atatürk, Anıtı’na, Çelenk, Töreni, Düzenlendi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler