HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 10:17

Zafer Bayramı Coşkusu Yaşandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlama programı kapsamında “Zafer Yürüyüşü” ve “Konser” etkinlikleri gerçekleştirildi.
Zafer Bayramı Coşkusu Yaşandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlama programı kapsamında “Zafer Yürüyüşü” ve “Konser” etkinlikleri gerçekleştirildi.


Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’ndan başlayan “Zafer Yürüyüşü”ne, Vali Muammer Erol, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tamer İleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Baro Başkanı Av. Sibel Torun, Vali Yardımcısı Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Per. Asb. Kd. Bçvş. Gökhan Ayhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, daire müdürleri, siyasi parti, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Türk Bayrakları, Atatürk posteri ve meşaleler eşliğinde oluşturulan yürüyüş korteji, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının çaldığı marşlar eşliğinde Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanından itibaren yürüyüşe başladı.


Süleyman Felek ve Sırrıpaşa caddelerinde bulunan vatandaşlarımızın da katılım sağladığı yürüyüş kortejine, evlerinin pencerelerinde ve işyerlerinde bulunan vatandaşlarımız da alkışlarıyla eşlik etti. 


Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanından başlayan ve yaklaşık 3 km’yi bulan “Zafer Yürüyüşü”, İlkadım Anıtı önünde son buldu. 


“Zafer Yürüyüşü”ne katılanlar, İlkadım Anıtı önünde Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının verdiği konseri dinledi.  

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Zafer, Bayramı, Coşkusu, Yaşandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler