HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 11:23

CHP'li Belgin Kayaalp Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Ordu siyasetinin sevilen ve tanınan isimlerinden CHP'li Belgin Kayaalp, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
CHP'li Belgin Kayaalp Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Ordu’nun sevilen siyasetçilerinden, Cumhuriyet Halk Partisi'nin aktif üyelerinden Belgin Kayaalp, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kayaalp’in ani vefatı, ailesi, arkadaşları ve partilileri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Ordu genelinde büyük bir yas havası hâkim olurken, Kayaalp’in hatırası sevgiyle anılmaya devam edecek.

Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi'nde yalnız yaşayan Belgin Kayaalp'ten bir süre haber alamayan arkadaşları ve komşuları, endişelenerek evine gitti. Kapıyı çilingir yardımıyla açtıran yakınları, Belgin Kayaalp’in cansız bedeniyle karşılaştı. Kayaalp’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Ordu Adli Tıp Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. İlk bulgulara göre, ölüm nedeni kalp krizi olarak belirlendi.

Kısa süre önce CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in öncülüğünde gerçekleştirilen fındık yürüyüşüne katılan Belgin Kayaalp, partisi için özveriyle çalışıyordu. Kayaalp’in ölüm haberini aldıktan sonra yürüyüşü iptal eden Mustafa Adıgüzel, taziye için Akyazı Mahallesi'ndeki cenaze evine giderek duygusal bir açıklamada bulundu. Adıgüzel, “Yol arkadaşım, yoldaşım, partidaşım Belgin Kayaalp’i beklenmedik bir şekilde kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyim. Seni hiç unutmayacağız. Mekanın cennet olsun, yiğit kadın,” dedi.

Emekli olan Belgin Kayaalp’in cenaze namazı, 31 Ağustos Cumartesi günü Orta Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak ve ardından Çakalçıkmaz Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Kayaalp’in ani vefatı, başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri için derin bir acı kaynağı oldu.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : CHP'li, Belgin, Kayaalp, Kalp, Krizi, Sonucu, Hayatını, Kaybetti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler