HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 12:50

30 AĞUSTOS COŞKUSU ORDU’DA ZİRVEYE ÇIKTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik Spor ve Kültür Festivali yapılan ödül töreni ile sona erdi.
30 AĞUSTOS COŞKUSU ORDU’DA ZİRVEYE ÇIKTI

Birbirinden başarılı spor ve kültür organizasyonlarıyla Ordu’da renkli bir yaz sezonu geçirilmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği, 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik Spor ve Kültür Festivali tamamlandı. 5 gün süren ve içerisinde çocuk etkinliklerinden spor turnuvalarına, konserlerden tiyatro gösterilerine kadar birçok organizasyonun yapıldığı festivale ilgi yoğun oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik Spor ve Kültür Festivali ödül törenine Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Bilkay, protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

5 GÜN SÜRDÜ

 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta sona eren festival 5 gün sürdü. Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı ve Akyazı Sahilinde gerçekleştirilen festival her kesime hitap eden yarışmalara ev sahipliği yaptı. Vatandaşların doyasıya zaman geçirdikleri 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik Spor ve Kültür Festivali her kesimden tam not aldı.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik Spor ve Kültür Festivali yapılan ödül töreni ile sona erdi. Yapılan ödül töreninde ilk 3’e giren sporculara ve katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan festivalin gelecek yıl daha kapsamlı yapılması hedefleniyor.




Anahtar Kelimeler : 30, AĞUSTOS, COŞKUSU, ORDU’DA, ZİRVEYE, ÇIKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler